L’ACP impulsa el fòrum “Creiem en Catalunya”

L’ACP ha impulsa i coorganitzat el Fòrum Empresarial “Creiem en Catalunya” (un grup d’empresaris, emprenedors i professionals que fem una Crida al món econòmic, de l’empresa i del comerç, per mostrar la confiança en el potencial econòmic de Catalunya i donar suport a les institucions del país en el procés de l’exercici del dret a decidir). L’acte s’ha celebrat el passat 22 d’octubre a l’Auditori de Barcelona.

La iniciativa va llançar-se el passat 2 d’octubre amb una roda de premsa a la Borsa de Barcelona en què David Poudevidava exercir de portaveu del Fòrum. En l’acte es va fer pública una Crida pública.

CRIDA 

El Fòrum Creiem en Catalunya pretén organitzar un acte amb la voluntat de cohesionar el col·lectiu d’empresaris, emprenedors, autònoms i professionals del món econòmic, de l’empresa i el comerç, per reivindicar el paper rellevant de l’empresa catalana al llarg de la història i reafirmar el compromís del teixit empresarial amb el país.

En un moment de conjuntura econòmica difícil, considerem que ha arribat el moment de dur a terme un acte d’autoestima de l’empresa catalana, que al llarg del temps ha jugat i juga un paper clau en la dinamització del nostre país en l’àmbit econòmic, industrial, i també, en l’àmbit social i cultural.

Aquest rol històric de l’empresa catalana el volem posar en valor amb un missatge en positiu.

L’empresa catalana està formada per milions de ciutadans, des del jove en formació fins a directius i empresaris d’un ric teixit empresarial de la petita i mitjana empresa a la gran indústria. Tots som empresa, la contribució del conjunt del col·lectiu és un gran actiu del que disposa avui Catalunya.

Al llarg de la història, l’empresa i els professionals que en formen part, han fet costat al país tot participant activament en els reptes que se li han plantejat des de la societat i que han fet possible el nostre desenvolupament econòmic i social com a societat democràtica.

Sobre l'autor

L'autor no ha afegit cap informació sobre si mateix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.