FES-TE SOCI

ASSOCIA’T ara i gaudeix de preus especials en diferents activitats organitzades per l’ACP

No ens fa por que aquest país pugui decidir cada dia més, i a tu? Per això busquem professionals que vulguin fer un país lliure i socialment just.

logo acp

A partir del moment en què et donis d'alta com a soci/a i s'hagi aprovat la teva sol·licitud per part de la junta, rebràs regularment el butlletí electrònic que edita la nostra associació, així com també tota la informació relativa a les activitats que organitza.

La quota ordinària anual és de 100 Euros. Si ets estudiant, estàs a l'atur o en treball precari, pots demanar la quota reduïda de 40 Euros anuals.

Nom i cognoms (obligatori)

Adreça (Carrer, Avinguda, etc..)

Codi Postal

Població

Provincia

Adreça electrònica (obligatori)

Telèfon

Mòvil

Professió

Lloc actual de treball actual i càrrec

Estudis realitzats (obligatori)

Universitat o Escola on els has realitzat

Any de finalització

Any de naixement (obligatori)

Periodicitat de cobrament de la quota ordinària (obligatori)

Entitat bancària (obligatori)

Participació en altres entitats

Com has conegut l'ACP?

Comentaris

Comprovació

Informació de proctecció de dades: D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades facilitades en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de la Associació Catalana de Professionals (ACP) i que seran tractades per tal de gestionar la vostra petició per fer-vos soci o simpatitzant. En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació i/o cancel•lació mitjançant correu electrònic a la següent adreça acp@acp.cat, indicant el dret que voleu fer efectiu.