ACTIVITATS QUE DUU A TERME L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE PROFESSIONALS

D’acord amb els nostres ideals, l’ACP dissenya, organitza i participa en campanyes públiques i, així mateix, organitza actes per als seus socis i sòcies i simpatitzants.

En aquests moments, segueix oberta la campanya en favor que l’aeroport de El Prat esdevingui un aeroport intercontinental amb una gestió individualitzada i des del territori, campanya a la que s’han adherit més de 112.766 ciutadans i 60.502 entitats i organitzacions

  • Hem coorganitzat la jornada d’Opinió Catalana que, amb el títol “De dins i de fora” ha tingut lloc a Barcelona, el 7 de novembre de 2009.
  • Hem organitzat l’exitosa Tercera Jornada Generacional d’Economia que té com a títol “El nostre món és el món” i que es va fer el febrer de 2009 a ESADE.
  • Hem encapçalat la campanya de resposta pública a The Economist, que va publicar un article on es tergiversava la realitat política catalana. La iniciativa tenir l’adhesió de 5.000 persones.
  • Participem com a coorganitzadors, juntament amb la Fundació Cultura, en la jornada de debat “Cruïlla de generacions, camins cap a la sobirania. Estratègies pel dia després” que tindrà lloc l’octubre de 2008.
  • Organitzem unes tertúlies quinzenals que es desenvolupen els dijous de quarts de vuit a quarts de deu a l’Ateneu Barcelonès amb un ponent convidat que inicia la conversa sobre un tema anunciat prèviament però que, seguint amb l’esperit de les tertúlies tradicionals, estan obertes a les reflexions i comentaris sobre qualsevol tema d’actualitat.
  • Celebrem sopars-debat amb un o més ponents convidats sobre temes d’interès i d’actualitat.Enviem un butlletí electrònic als nostres socis i simpatitzants setmanalment que inclou borsa de treball.
associació catalana de professionals

www.acp.cat